Over sloeproeien‎ > ‎

5. Damesteams

Kaagtijgers!!!


De Kaagtijgers

De Kaagtijgers is een dames-roeiteam van de KWV de Kaag. Het team "de Kaagtijgers" bestaat uit de dames van een (oorspronkelijk) gemengd recreatie-roeiteam. Dit team werd opgericht in de vorige eeuw en de dames hebben sindsdien grootse prestaties geleverd bij diverse wedstrijden.
In 2004 werden de Kaagtijgers eerste in het klassement Kromhoutwhalers en eerste in de 2e klasse dames van de Federatie Sloeproeien Nederland (FSN). De Kaagtijgers promoveerden daarop naar de hoofdklasse B. In 2005 werden de Kaagtijgers eerste in de hoofdklasse B, eerste in het klassement Kromhoutwhalers en tweede in het algemeen klassement sloeproeien.

Op de foto's hieronder zien we de Kaagtijgers in actie tijdens de roeisloepenrace in Grou(w) (2005), en hoe de Kaagtijgers na de race Muiden-Pampus-Muiden werden bedolven onder de prijzen omdat daar ook de prijzen vanwege het nationaal klassement werden uitgereikt.

Bezoek ook de eigen website van de Kaagtijgers: www.kaagtijgers.nl


De Meiden van Staal

De Meiden van Staal is momenteel het beste dames sloeproeiteam van KWV De Kaag in Warmond. In 2009 zijn ze Nederlands Kampioen geworden in de Kromhoutwhaler-klasse. Het team bestaat uit 13 fanatieke dames die samen met hun stuurmannen deelnemen aan het NK sloeproeien en het kromhoutwhalerkampioenschap en vele andere roeiwedstrijden door het hele land. Hun doel is natuurlijk eerste blijven.

Bezoek hun eigen website www.meidenvanstaal.nl
Comments